Thursday, September 24, 2009

Hari Raya 2009

Yuhu.. wah wah wah.. rasa cam tak caya je arini raya dh masuk ari ke empat..kejap je masa berlalu ek.. tp.. aku tak g beraya mana pun lagi.. aku dok jadik penunggu umah je..tunggu kawan2 datang..seronok jumpa geng-geng zaman sekolah ngan u.. pastu yang bestnya.. sumer dok kawen ngan orang sabak...jadiknya takder la lost kontek ngan diorg..hehehe..

Raya pertama aku raya kat kg.. meriah sungguh la.. lagik2 makcik aku yang ngajar kat labuan tu balik.. tu yang aku rasa tambah meriah tu.. sumer ada raya kali ni.. cuma kakak aku je takder sebab di beraya kat umah mak mertua dia..

Lepas je balik sembahyang raya.. g ziarah kubur arwah atok dulu.. (aku tak boleh nak g.. sedey..) pastu mula sesi bermaapan ngan sesi bergambar.. aku rasa happy betul sebab mmg dh lama tak buat sesi gambar camtu sebb dh bape thn makcik aku yg kat labuan tu tak balik raya.. sbbnya dulu raya kan kene masa cuti sekolah.. dapat la balik.. skang pertengahan sekolah.. hehehe.. kat bawah ni ada la sket2 gambar masa beraya tu.. aku rasa cam nak upload semua je.. tp tak bleh la.. sket2 udah la ye.. hehehe..


Acara bermaapan.. tu yang dok salam aku.. adik aku.. banyak doso ngan den tu..hahaha


Ini paling best ni.. acara pau duit raya..hahaha


wah skema sungguh saya.. bergambar dengan ayah..


My lovely mum..


kami sekeluarga..


Family aku je.. kakak aku n family dia takder..


posing ngan pakwe..kekeke


ngan adik2.. posing kat keta ayah..


posing lagik..


oleh kerana takder sapa nak posing kat keta sorong ni.. kami dengan rela hati posing kat keta sorong ni.. kekeke


aku harap korang sumer pun happy gak macam aku sambut raya kali.. k nanti sambung lagik..:)

3 comments:

Net said...

mcm kat farmville punya la... hehehe

Mama Danish said...

bnyk2 keta yg ko posing..aku paling trtarik ngan keta sorong itu..klasssla..baekkk pnyeeeee

Aku Lieya said...

hahahaha..tau takpe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

By :
Free Blog Templates