Sunday, March 13, 2011

Contest Senyum Paling Ceria!! :D


Aha.. kawan-kawan..meh kita join contest best ni.. dah nampakkan tajuk kat atas tu.. pastu nampak tak gambar awek kat atas tu.. dok senyum ceria kemain.. jadi rasanya..boleh agakkan contest apa...hehehe.. bestfriend saya yang tak lain dan tak bukan..iaitu pn Aitotyati yang tag saya..Contest ni adik manis nameeroslan yang anjurkan..syarat-syarat nak join kontest ni senang je..

1. Follow blog namee ini untuk sentiasa update dengan perkembangan contest ini.

2. Buat satu entry yang bertajuk Contest Senyum Paling Ceria.

3.Kemudian letak lah banner contest ni kat sidebar sekali .

4.Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terus ke entry contest ini.

5.Muat naik gambar dan ceritakan mengapa anda gembira di dalam gambar tersebut.heheh..Ala simple simple je :) contoh: Saya gembira kerana baru lepas makan. :D

6.Dan jangan lupa letakkan link anda di ruangan comment :)

7.Akhir sekali, tag 3 orang rakan blogger anda and make sure mereka tahu yeah ;)


Kalau nak puas hati..u all pi tengok sendirik kat blog adik manis nameeroslan kita tadi..


Baiklah.. gambar kat atas ni adalah gambar saya dengan senyuman paling ceria..nak tau sebab apa saya ceria.. nampak tak jejaka yang kat sebelah saya tu.. itu la en.suami saya.. masa gambar ni diambil..kami masih weekend husband and wife..jadi..saya happy sangat sebab dapat keluar dating dengan en.suami.. ye la.. weekend baru dapat jumpa..hehehe

Ok la...3 orang kawan yang saya nak tag.. iaitu.. SueSopian, Eliza dan Irtiyah..

Meh la join kawan-kawan.. tarikh tutup 31 Mac 2011..:)

4 comments:

AiTotYati said...

perghhh mmg ceria weh!!

Lieya said...

hahahaa... aku teringat gambar ni..sebab aku penah masukkan dalam facebook..kawan aku tegur..mcm iklan colgate..ahahha

e.l.i.z.@ said...

yg ni ek?
pas exam, insy'allah sy join ;-)

Lieya said...

eliza: orait.. tak paksa.. saje..for fun..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

By :
Free Blog Templates