Monday, July 22, 2013

Farhan dan Walker

Assalamualaikum semua.. hai.. ini kawan Farhan.. nama kawan Farhan cow cow.. selalu teman Farhan kalau kena masuk dan duduk dalam 'walker'.  Sambil-sambil berkawan dengan cow cow.. Farhan boleh dengar lagu.. tekan aje button kat walker tu.. macam-macam lagu ada..lagu happy birthday pun ada.. hehehehe.. Terima kasih atok belikan Farhan walker..jadi Farhan boleh explore n jalan-jalan 1 rumah.. Tapi.. dah duduk dalam walker.. Farhan tak boleh la nak merangkak bebas kat rumah.. tak boleh nak kutip apa-apa yang kat lantai...hehehe.. ok la.. Farhan dah jemu duk dalam walker...huaaaa..huaaaa... mama ambik Farhan... jumpa lagi auntie uncle semua..

2 comments:

AiTotYati Mat said...

Umi nak pinjam walker farhan boleh?

Lieya said...

boleh umi.. sebab farhan pun tak berapa nak duduk sangat dalam walker.. sudahnya buat main sorong2 je..ekekekke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

By :
Free Blog Templates