Sunday, January 3, 2010

LADY IN RED GIVE AWAY CONTEST



heheheh.. aku mmg suka dok baca blog sahabat baik aku ni.. http://bestari206yati.blogspot.com/ n malam ni...ntah aku terbuka ati lak nak baca blog dia.. nak tau mender yang aku baca.. Lady In Red Give Away Contest.. sahabat baik aku petik dari blog http://firahadifa.blogspot.com/ ( tuan tanah..jangan marah saya dok menyebok...hihi) aku pun nak nyebok mencuba contest ni dengan syarat yang dinyatakan.. iaitu.. :


1. Buat entry bertajuk Lady In Red Giveaway

2. Buat entry Pasal Giveaway nie and upload gamba yg nk dipertandingkan. Cuma 1 gamba jer taw...

3. Be my Follower . nie wajib , senang kalau ade ape2 update .. and jgn lupa add me dalam bloglist anda

4 . Letakkan banner kat entry ngan side bar berserta linknya sekali

5. Jangan lupa Mention about the contest in your entry with links back to this entry

Tujuan kawan kita ni wat contest ni.. ( copy dari dianya entry gak..):

"Sesiapa yg nk hadiah dari UK , bleh la join giveaway nie... giveaway nie sebenarnya di anjurkan oleh my Bro and his fiance yg mencari rezeki a.k.a kerja dia UK . Both of them nie akan bernikah new year nanti..

So bersempena dgn wedding mereka tak lama lagi.. both of them bermurah hati nak anjurkan giveaway nie, caranya upload gambar pakai baju merah! .. tak kisah la baju apa pon , t-shirt , baju kurung , jubah , tudung , skirt or baju kawen ... janji merah. "


oleh itu.. aku pun dengan syok sendiriknya.. upload la gambar aku berbaju merah..



Huih..banyak betul gambar aku pakai baju merah upanya.. dari umur aku 1 tahun.. sampai la aku konvo n dh keje.. aku dok amik gambar pakai baju merah.. sedangkan aku punya favourite colour biru..hehehehe.. bagus jugak ada kontes ni..kalo tak aku sendirik pun tak perasan.. ades mana satu gmbar aku yang paling cun pakai baju merah ni..aku pilih gambar yang post maut ni la..hahahah..so kekawan.. meh join meh..hahahaha..!

3 comments:

firahadifa said...

ok.. da review... good luck!!

firahadifa said...

rasenya da review tadi.. tapi tak appear lak kat komen nie ..

review again!! :)

TotYati said...

feeewit!!! jangan ketinggalan pakai baju warna merah :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

By :
Free Blog Templates