Friday, December 17, 2010

Contest Aku dan Generasiku!


Ok..petang-petang ni dok  bukak blog.. ada invite Contest dari tuan punya blog iaitu cik Ieqa.  Contest khas untuk warga dan bakal pendidik.. 1 penghargaan yang tak terkira buat warga pendidik.. dan terimakasih Ieqa sebab kasi peluang untuk join contest ni.. syarat2nya pun mudah..

1. Jadi Follower blog ieqa. -Done!
2. Copy banner di atas dan letakkan pada entry dan sidebar blog anda serta link kan ke entry ini. *tak nak letak kat sidebar pon tak pe. Tapi wajib letak kat entry ok*  -Done!
3. Buat satu entry tentang contest ini . Tajuk: Contest Aku dan Generasiku. -Done
4. Upload gambar anda bersama-sama anak didik/murid anda. [tak kisah bilangan murid tu. Sorang pun  boleh ok] -Done!
5.Tuliskan pada caption: -Done!
     a) Anda cikgu dari sekolah / IPG / IPT mana.
     b) Cerita tentang gambar yang dipertaruhkan. Contoh: "gambar ni diambil masa buat praktikal / PBS            di................." haa, paham tak?? hehe

6. Akhir sekali, tinggalkan link entry anda pada komen. Done!
7. Tarikh tutup contest pada 11 / 1 / 11. (11 Jan 2011 @ 11.59 p.m). Gud luck yer!



Aku mengajar kat Sek Keb Teluk Ru, Sabak Bernam, Selangor
Gambar ni diambil masa jamuan raya kat sekolah .. tu pasal anak2 murid tak pakai baju sekolah..hehehe
OK.. settle sudah.. senang je.. bukan susah pun. meh kita join contest ni kat cni..

10 comments:

n@m@n said...

wah..kena cari ni gambar ngan student..hehe

Lieya said...

aha.. carik jangan tak carik..hehehe

IeQa aWr said...

hye cikgu..
tengs cz join cntest..
anyway. gud luck yer~~ =)

Yunus Badawi said...

Saya bukan guru - tak layak nak masuk kontes ni huhuhu

Lieya said...

Ieqa: same same..hehehe
YB: Aiseh..lupa la nak highlight utk cikgu2.. hehehe

IMANSHAH said...

goodluck cg..saya pun join juga

Ikhwan said...

test

Lulu caldina said...

good luck dear..

Lieya said...

Imanshah: good luck..
Ikhwan: tengah test apa tu..? kekeke
Lulu Caldina: tq..:)

chegu abbas said...

waaahhh...^_-...good luck
http://muhamadabbasbinmohdamin.blogspot.com/2010/12/contest-gambar-menarik-2010.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

By :
Free Blog Templates