Thursday, February 24, 2011

Merudum..

Diam tak diam.. arini dah 24hb Februari.. lagi 4 hari nak habis bulan Februari.. bila tengok post aku sepanjang bulan Februari ni.. amatlah menyedihkan.. aku pun tak tau kenapa.. agaknya sebab line yang merudum.. buat aku rasa malasnya nak mengupdate blog.. lama tak buat blogwalking..mintak maaf la kawan-kawan yang aku tak sempat nak buat kunjungan balas.. memang nak sangat wat blogwalking.. tapi.. sebab line yang ngokngek.. dari aku tambah dosa merungut dan makin hamun line berukban aku ni.. jadi better aku kurangkan berjalan-jalan.. bila kurang berjalan-jalan semangat nak update blog pun ikut merudum jugak.. timo kasih la jugak pada kawan-kawan yang masih dan tetap tak jemu membaca post aku.. rindu nak blogwalking.. huaaa...

1 comments:

AiTotYati said...

rindu nak baca post ko!!1

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

By :
Free Blog Templates