Thursday, February 10, 2011

Servis Kerta..

(Sumber en.Google)
Wah.. seminggu dah tak update blog.. skang ni aku kat produa Sungai Besar.. servis kereta.. so amik kesempatan ni untuk update blog.. bosan.. servis makan masa paling sekejap pun 1 jam.. kalau ramai orang makan 2 jam jugak.. kira nasib la.. tapi so far aku puas hati servis kat sini.. kebiasaannya bila dah habis warranty masing-masing akan servis kereta kat tempat servis biasa aje.. terpulang pada masing-masing la.. kalau diorang puas hati dan harga berpatutan.. aku rasa ok je.. aku pun kebetulan ada sambungan warranty.. tu yang masih servis kat sini..hehehe..tapi yang buat aku puas hati lagi kat pusat servis produa ni.. sepanjang masa menunggu kereta diservis.. pelanggan disediakan tempat khas yang selesa.. disediakan jugak kuih muih dan minuman untuk pelanggan.. bilik menunggu yang aku lepak ni pun sejuk beraircond..  boleh menonton TV.. kalau yang bawak anak-anak ada disediakan tempat bermain.. surau pun ada..so..aku nak kasi 5 bintang untuk Pusat Servis Produa Sungai Besar..:)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

By :
Free Blog Templates