Monday, March 14, 2011

Apa kata kamu tentang cinta..?


Arini dok buat kunjungan balas pada blog-blog yang sempat aku jalan.. tetiba ada 1 segmen menarik tertarik memang the bom anjuran cik abang kacak en.suami saya tetap yang paling kacak..hehehe al-hakim .. syarat-syarat nak join segmen ni pun mudah..

1.Buat satu entry tentang apa itu cinta.(tak de limit)
2.Letak banner ni di atas entry anda
3.Letak link entry yang dah dibuat di ruangan komen ini
4.Tag 2 orang rakan anda
5.Tarikh akhir 16.3.2011(cepat!)
6.Entry yang menarik akan di review.

Meh join meh...

dan.. apa itu cinta..? ewah nak berjiwang la pulak.. bagi aku cinta ni satu perasaan yang tak dapat diluah dengan kata-kata.. cinta perlukan pengorbanan.. tolak ansur.. saling memahami..tapi..kadang-kadang cinta boleh buat seseorang merana... dari situ lah datangnya pengorbanan..sanggup merana kerana cinta.. apa-apa pun.. hargailah perasaan cinta yang ada.. kerana itu lah perasaan yang sungguh dan sangat istimewa di sudut hati setiap insan..:)

ok..nak tag 2 orang kawan.. Pn AitotYati.. dengan Pn Irtiyah.. :)

4 comments:

al_hakim said...

masyeh sudi join..+) simple tp padat kan..

cik nurussalwa said...

all the best :)

Miss Ran said...

erm hargailah ia...sy join jgk

Lieya said...

Tq semua..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

By :
Free Blog Templates