Friday, March 16, 2012

Cuti Sekolah...

Assalamualaikum semua... wahhh..cuti sekolah kembali lagi.. tapi esok dah Jumaat.. Sabtu..Ahad.. then Isnin dah buka sekolah balik.. kejap nya cuti.. tak terasa pun.. awal sabtu ngan ahad aritu je berjalan.. pegi Kuala Pilah..jumpa anak-anak buah tersayang..yang lain.. habiskan masa ke Raisha Butik... aku happy je wat part time kat situ.. minat berniaga..tapi masih bermodal.. macam merancang juga nak berniaga.. tapi buat masa ni.. hold dulu la.. sambil-sambil tolong member.. sambil-sambil tu cari pengalaman berniaga... insya'Allah kot nanti ada rezeki... hehehehe.. lama gak tak update blog..aku pun tak tau kenapa semakin malas.. agaknya sebab dah takder orang bagi semangat kot..hehehe.. ok ler.. sebenarnya sambil-sambil je aku ni.. dok siapkan design banting untuk minggu anti dadah buka sekolah nanti.. sempoi je sebenarnya.. tapi tetau la dok guna photoshop tu ada jugak lecehnya... tapi takpe..janji pic mantop...

3 comments:

Gen2Merah said...

welkam back miss dora.. ehehe... hanya beberapa hari lg buka sekolah kan... cepat tul masa berlalu

AiTotYati said...

salam,

weh semangat la sikit. aku mmg selalu baca blog ko tau


(^_^)


psssttt boleh tak ko buang word verification ni? aiyo kdg2 dah taip komen asyik salah je sbb word verificationnye susah :P

Lieya said...

Gen2 Merah: wahh.. tq tq kerana sudi membaca di blog saya...

yati: hahaha.. tu la.. pemalas betul skang ni mengupdate blog.. ada ye aku set verification word? aku lupa da..nanti aku setting balik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

By :
Free Blog Templates