Sunday, October 24, 2010

Kami 1st Giveaway


Ini post ke-3 aku untuk arini.. sebab tadi aku g jalan2 kat blog sahabat baik aku AiTotYati .. aku terbaca la contest ni.. nak join jugak..hehehe... mana la tau untung2 menang.. syarat2 nak join contest ni senang je..


Syarat - syaratnya :

1. Terbuka kepada semua yang mempunyai blog .
Aku mmg dah ada blog..kalo tak camne nak join..kekeke
2. Follow blog Kami in the house -folowed already..
3. Add ' Kami in the house ' di bloglist anda . -done
4. Copy & paste gambar di atas dan letak di side bar anda dan link ke entry ini .- done
5. Buat satu entry " Kami 1st Giveaway " . -done
6. Tinggalkan link anda di entry ini . -done


Tarikh tutup GA ialah 30 Oktober 2010 .
TIGA hadiah menanti anda .
Pemenang dipilih randomly dengan cabutan bertuah .

Aha.. meh sapa2 yang nak join.. jangan lepaskan peluang...maklumat lanjut.. g terus je klik sini

4 comments:

yanti isa said...

Salam Lieya,

kami masuk menerjah.
Thanks sudi join GA kami
Good Luck ya
kalau ada rezeki tak ke mana.

AiTotYati said...

wohooo join jgn tak join (^_^)

AiTotYati said...

dasatlah ko samapai tiga entry hari ni.

tahniah tahniah. jgn lupa hapdet tau. baru syiok

*cet cakap org aku pun sama gak. kehkeh*

Lieya said...

Kak Yanti: terima kasih sudi kasi peluang join..ehhehe

AiTotYati: weh..thnx gak..kalo tak jejalan kat blog ko..aku tak tau contest ni..kekeke semalam aku takder wat apa..tu yang rajin meng'update' tu..kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

By :
Free Blog Templates