Tuesday, October 26, 2010

Tag lagi oleh Pn AiTotYati

Aha.. ada tag lagi rupanya dari pn AiTotYati..terima kasih sebab saya.. so saya nak jawab tag sekarang..hehehe..

1. bestari206yati.blogspot.com satu blog yang mmg best.. banyak perkara dikongsi bersama.. tentang kehidupan harian.. aktiviti harian.. yang boleh dijadikan ingatan dan panduan.. dan yang penting..ia milik sahabat baik saya.. :)


2. nama blog anda dan kenapa letak blog itu
Blue's Fanatic sebab..saya seorg yang gila warna biru..hihi..

3. nama URL blog dan dari mana datangnye idea tu
http://lieyacute.blogspot.com/ aku pun tak tau pasal apa aku buh..tp yang pastinya aku tau aku cute..hahahah


4. apakah method dlm penulisan anda.
macam-macam ada (tiru ayat AiTotYati) hahaha..jangan mare ha..

5. apa perasaan anda bila tengok blog orang lain cantik dan kreatif sedangkan blog anda tidak saya tau blog saya best.. lain dari yang lain..kekekek.. sbb blog saya sumer berunsur doraemon.. sampai sambil membaca blog saya..blh menikmati lagu doraemon..kekeke...

6. bila blog anda diwujudkan?
September 2009

7. siapa orang pertama tahu dan follower pertama anda
IbuGuru mcm dah tak aktif je ibu guru tu..

8. sila tag 5 orang dan letak sekali syarat di atas (syarat 1-8)
Ai nak tag:

a.Zarasa
b.YB
c. Long Hafiz
d. tiefazatie
e. Asy

ok..kawan2 yang dah ditag jawab ye..
jadi kawan-kawan yg kena tag sila jawab ye.

9 comments:

AiTotYati said...

wohoo tq jawab tag (^_^)

Lieya said...

sama2 kasih..

Yunus Badawi said...

Ini yg 'menyesal' datang sini ni hahaha.

Saya ni tak pandai jawab tag. Smart tag aje yg saya tahu. Boleh pas tak?

Yunus Badawi said...

awak suka warna biru kann? Rumah dan kereta warna biru jugak ke?

Yunus Badawi said...

Komen saya malam tadi belum diluluskan ke? huhuhu

Lieya said...

YB..hahaha..sori la baru approved komen.. saya mmg suka warna biru YB.. rumah mak saya banyak warna biru.. rumah saya coming soon insya'Allah nak cat biru gak..hehehe.. tp.. keta tak biru.. sebab masa tu jenis keta saya tu..mmg takder warna biru lagi.. kalo ada..mmg kompom amik biru..hehehe

Yunus Badawi said...

Tag ni kira halal ajelah ya? hehehe

Lieya said...

hep..! saya tak ramai kawan blog.. nasib la YB jadik mangsa..kekeke

Lieya said...

hep..! saya tak ramai kawan blog.. nasib la YB jadik mangsa..kekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

By :
Free Blog Templates