Wednesday, December 15, 2010

COVER YOUR AURAT CAMPAIGN | SHOW YOUR SUPPORT!

Hai.. selamat pagi semua..pagi la sangat.. ye tapi betul pagi.. jam menunjukkan kol 3.40 pagi.. ngeee..tadi dah tertido awal..pastu boleh plak terjaga dan tak boleh  nak tido.. so pegi la jalan-jalan.. singgah kat blog en.Ben ada dok promote 1 kempen pasal aurat oleh blog thepotpetking. Syarat2 untuk kempen ni murah je..

1. Buat satu entri baru yang bertajuk : COVER YOUR AURAT CAMPAIGN | SHOW YOUR SUPPORT! -ok done!


2. Letakkan banner di atas dalam entri anda dan linkkan ke entri ni semula.-done!


3. Tuliskan pandangan anda tentang menutup aurat.

Sebagai seorang Islam memang aku menyokong penuh kempen ni.. sebagai seorang Islam memang wajib kita menutup aurat. Menutup aurat ni bukan je setakat bertudung.. tapi semua perkara yang perlu dijaga.. terutamanya orang perempuan yang paling banyak lakukan kesilapan dalam menutup aurat.. cuba rujuk dan baca kat sini. Kalau lelaki kurang masalah sangat.. tapi yang senang tu pun kekadang diorg miss jugak. Aku pun sebenarnya masih sedang berusaha untuk memperbaiki diri sendiri dalam bab aurat ni.. kadang-kadang pergaulan sejak kecil dengan sepupu-sepupu contohnya buat rasa macam janggal nak bertudung bila diorang datang ke rumah.. padahal hukumnya dengan sepupu wajib kita bertudung.. sebagai seorang Islam.. marilah kita sama-sama memperbaiki kesilapan diri... sebab hal yang kekadang dianggap remeh ni la mendatangkan jalan mudah untuk kita membuat dosa.


4. Letakkan link entri anda mengenai kempen ini di ruangan komen entri ini.- done!


5. Kalau boleh tagkan 3 kawan anda untuk menyokong kempen ini. The more the merrier.

Takpe la.. aku tag 3 orang dulu ye.. aku nak tag

1. Yati
2. YB

kawan-kawanku..harap dapat jawab tag aku ye.. hehehe
Marilah kita support kempen ni sama-sama ye.. nak tau lebih lanjut.. meh kita gi ke blog thepotpetking.

6 comments:

Irtiyah said...

Salam

Ok. Tag yang menarik, manfaat dan excited nak buat.

InsyaAllah saya akan penuhi. :)

Lelaki Ini said...

wah..
bagsu2!

Lieya said...

Irtiyah : terima kasih Irtiyah..:)

Lelaki ini : bagsu? kekeke

asyfiqaz said...

thanks for supporting ye semua!
semoga usaha kecil kita semua ni diberkati Allah =)

Irtiyah said...

Salam

saya dah jawab tag http://irtiyah.blogspot.com/2010/12/cover-your-aurat-campaign-show-your.html

Lieya said...

terima kasih irtiyah..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

By :
Free Blog Templates