Tuesday, December 14, 2010

Survey..

Aku baru je jalan-jalan kat blog Kapten Rashid . Kat shoutmix dia ada sorang blogger  mahamahu ajak jawab soalan survey kat blog dia..so.. aku yang tengah bosan ni nak jawab la soalan survey dia..mana la tau boleh dapat cenderamata..ehehehe kalau korang nak tau info lebih lanjut.. g la cni.. Jadi ini la soalan dan jawapannya..

1) Apakah jenama telepon bimbit yg anda gunakan sekarang?
 c) Sony Ericsson


2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?
 d) Lenovo


3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang?
 b) Sony


4) Apakah saluran jalur lebar yg anda gunakan sekarang?
d) Celcom


5) Apakah jenama pakaian yg anda selalu beli sekrang?
e) Guess


6) Di manakah restoran/cafe yg selalu anda singgah untuk makan?
c) Mcdonald


7) Di manakan gedung membeli belah yg selalu anda kunjungi?
c) Giant


8) Apakah saluran radio tempatan yg selalu anda dengar?
a) HotFM


9) Apakah saluran TV tempatan yg selalu anda tonton?
c) TV3


10) Apakah jenama pewangi badan yg anda gunakan sekarang?
f) Calvin Klein


11) Apakah jenis bahan bacaan yang anda selalu baca?
e) Wanita

Aik? habis dah soalan..? hehehe.. ok sapa-sapa yang nak jawab.. silakan la ye.. maklumat lanjut g kat blog mahamahu ye..

7 comments:

MahaMahu said...

Thanks you sudi jawab servay ini. jng lupa untuk dptkan keputusan servay setiap minggu ok..

Gen2Merah said...

salam ziarah cikgu. Bertandang daripada blog En. Ben. Salam silaturrahim antara kita warga pendidik

Sephi Sephia said...

Salam

Rajinnya layan survey..

Yunus Badawi said...

Sikit aje soalannya. Straight forward pulak tu.

Kat Sg Besar dah ada Giant ke? hehehe

Rashid said...

salam

wah!! lincahnya jawab soalan. Saya yang bacanya rasa macam penulisnya jawab tak sampai 3 minit..

Ni tentu pernah ambil kursus menaip trengkas ni. kan kan ..

Lieya said...

Mahamahu : tengah takder mender nak wat pun.. soalan pun mudah je..heheh

Gen2Merah : terima kasih sudi datang blog saya.. ye ye mari kita mengeratkan silaturrahim..

Sephi Sepia : Saje dok mengisi masa lapang..hehehe

YB: Sabak ngan sg besar yang pemes bilion.. tapi takder dalam pilihan.. jawab la yang paling kerap.. tapi saya selalu g Giant teluk intan..

Kapten Rashid: tak susah.. copy paste je..haahaha

Lieya said...

Mahamahu : tengah takder mender nak wat pun.. soalan pun mudah je..heheh

Gen2Merah : terima kasih sudi datang blog saya.. ye ye mari kita mengeratkan silaturrahim..

Sephi Sepia : Saje dok mengisi masa lapang..hehehe

YB: Sabak ngan sg besar yang pemes bilion.. tapi takder dalam pilihan.. jawab la yang paling kerap.. tapi saya selalu g Giant teluk intan..

Kapten Rashid: tak susah.. copy paste je..haahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

By :
Free Blog Templates