Sunday, March 20, 2011

Rupa Meja Atas?

Rupa meja atas...? aku memula pelik..kebenda la rupa meja atas ni bila Aitotyati dok tag aku.. baru le ku paham..rupanya desktop... memang pelik bila istilah komputer diMelayukan..kekeke..kalo nak tau rupa desktop laptop Aitotyati..gi la skodeng kat cni.. dia pun kena tag dengan kakza.. g ngintai desktop kak za kat cni.. Aku punyaaaa....?


Ahaaaa... ini la rupa desktop aku... yeekk... sempoi giler kan.. takder kebenda pun.. cuma warna hitam..pastu ada icon shorcut tertentu.. aku memang sengaja tak letak gambar apa-apa kat desktop aku.. sebab.. taknak laptop load beberat masa permulaan buka laptop.. kekadang perasan tak bila on laptop.. macam berat sangat dia load..pastu bila nak buka sesuatu perisian tu..mesti nak tunggu lama load desktop habis-habis baru boleh buka perisian..kalo tak nanti boleh hang.. itu mengikut pengalaman aku.. tapi terpulang la pada masing-masing..

wokeh mau tag Eliza lepas habis exam nanti ye sama Sue Sofian kalau tak bersalin lagi... kita tengok destop diorang camne rupanya lak..hehehe

6 comments:

yanti isa said...

nice blog ..

AiTotYati said...

tq!!!

wahh simple gile.

hitam itu menawan

:D

Za Nans said...

thanks lieya... akak folow dah... ko suke gulap gulita ye? akak suka kale2 mcm pelangi... besttt

Lieya said...

kak za: bak kata yati..hitam itu menawan..hahaha

yati: but i still like blue..kekeke

kak yan: thanx sudi berkunjung..

e.l.i.z.@ said...

alamak...sy ni kan sebenarnya masalah intenet..berukben tu ada tp xleh detek kt laptop sy..adusss geram betul..asyik bertangguh je nk p service laptop tu..ye la, sy nk pakai laptop buat asgment kan..harus la rs mcm xsempat nk p hantar service..
harap2 wiken ni dpt setel masalah besar ni..mcm dlm gua tau xdpt online huhuhu

Lieya said...

Eliza: its ok la.. saje suka2 tag.. kalau free boleh join.. :)
betul.. fadh pun kalo takder tenet.. bosan giler..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

By :
Free Blog Templates